Diari Més

Celebracions

Aina Gombau: «És possible que hagi d'ajornar la data de la meva boda»

L’Ajuntament de Tarragona va suspendre dos enllaços matrimonials la setmana passada

Aina i Abel esperen una nova data per poder dur a terme el somni de celebrar el seu casamentq

Aina Gombau: «És possible que hagi d'ajornar la data de la meva boda»cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aina Gombau i Abel Llanas tenen cita el 3 d’abril al Registre Civil de Tarragona per contraure matrimoni. El més probable és que la parella hagi d’ajornar el casament i, de produir-se aquest fet, la parella ja té previst que, sempre que sigui possible, el dia idoni sigui el 14 de juny. Cap de les dues dates no són casuals. La primera, la que està més en perill, coincideix amb els sis anys de l’inici de la relació, i la del juny amb la data en què l’Abel va demanar matrimoni a l’Aina.

De moment, el que sí que sap la parella tarragonina és que el Registre Civil no celebra bodes aquest mes de març a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus, que ho està parant gairebé tot, i més si es tracta d’actes que preveuen gran aglomeració de persones que, ara per ara, estant prohibits pel decret d’estat d’alarma sanitària aplicat pel Govern de l’Estat. El problema més gran no és l’assistència al Registre Civil, «perquè seríem molt poques persones», i sí la consegüent celebració amb la família i els amics.

La situació en què es troba aquesta parella de Tarragona es pot aplicar a moltes que tenien previst contraure matrimoni aquest mes de març. Sense anar més lluny, l’Ajuntament de Tarragona ja ha suspès la celebració de dos enllaços matrimonials. Un estava previst per al dijous de l’anterior setmana al Saló de Plens i l’altre s’havia d’oficiar el passat dissabte. En el primer dels casos, de mutu acord es va decidir ajornar-lo i, en principi, la nova data era la d’avui, dia 23 de març, mentre que el segon, que s’havia d’oficiar en un despatx del Palau Municipal, no s’ha concretat nova data. L’Ajuntament va recordar que la decisió s’ha pres «d’acord amb els afectats, perquè segons el BOE es poden celebrar casaments, sempre que compleixin amb l’aforament previst», però «han preferit ajornar-lo».

Tots pendents de la boda

Aina Gombau va explicar a aquesta redacció que «la nostra voluntat és casar-nos el 3 d’abril, si ens deixen, en el Registre Civil, mentre que la celebració ja l’hem ajornat fins al juny pel que pugui passar». La setmana passada «vam trucar al Registre i ens van dir que havien cancel·lat les bodes del març i no sabien si haurien d’ampliar aquest període», va comentar Gombau, qui va assegurar que «estic resignada». «Al principi vaig plorar molt, però no es pot fer res donada la situació que estem vivint», va indicar la núvia tarragonina. Totes les persones que, d’alguna manera, estaven implicades en la celebració de la boda, com els convidats, «es mostren molt comprensives i ens mostren el seu suport». «Tot apunta al fet que anirà per llarg», va apuntar.

Aina Gombau va saltar a la popularitat per la seva participació al programa de televisió ¡Sí, quiero este vestido!, presentat per Boris Izaguirre i que es va emetre el gener del 2019 al canal DKISS. L’objectiu de la tarragonina era obtenir el vestit de boda, i ho va aconseguir. Se’n va emprovar tres i va escollir un valorat en 1.790 euros. Abel, la seva parella. «Encara no l’ha vist perquè li vaig demanar que no veiés el programa ni llegís els articles de premsa que van sortir, i ho va complir», va dir Aina, qui va destacar el comportament del seu nuvi, que no ha caigut en la temptació i ha volgut complir la dita que l’home no ha de veure el vestit de la núvia fins al darrer moment i quan la cerimònia està a punt d’iniciar-se .

El programa presentat per Izaguirre va contactar amb l’Aina després de veure la seva petició de mà que li va fer l’Abel en el decurs de la Calafell Fashion Day. «També va ser molt emocionant», va dir la núvia, qui va comentar que, davant dels esdeveniments, s’ha armat de paciència.

Després de molts anys de festeig, la parella no veu arribar el moment de contraure matrimoni però, de moment, ja tenen com a bons records el dia que l’Abel va demanar a l’Aina que es casés amb ell i la inoblidable participació en el programa de Boris Izaguirre.

tracking