Diari Més

El Corte Inglés potencia el servei 'click&car' i dona prioritat a la gent gran

El treballador diposita la compra en el maleter del vehicle i evita el contacte amb el conductor

Els propietaris de dos vehicles esperen l'arribada de la comanda  encarregada a la zona habilitada per al servei 'click&car'.

El Corte Inglés potencia el servei 'click&car' i dona prioritat a la gent granCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Corte Inglés ha incrementat el servei que ofereix per la compra de productes d’alimentació i altres del supermercat sense que es produeixi cap mena de contacte entre el client i el proveïdor, mitjançant el servei click& car. Aquest servei és habitual en l’establiment de Tarragona, però a conseqüència de la crisi provocada per l’expansió del coronavirus s’ha potenciat de manera considerable per facilitar la compra al client i que aquest la faci d’una manera segura.

El Corte Inglés va detallar ahir dimecres a aquesta redacció que «el client fa la compra mitjançant la nostra pàgina web i la recull amb el seu cotxe en una zona habilitat especialment a l’aparcament». El client s’identifica a través d’un intèrfon, un empleat recull la compra i la diposita directament en el maleter del vehicle, amb la qual cosa el contacte entre les dues parts «és inexistent», va manifestar Jordi Romanyac, portaveu d’El Corte Inglés. Romanyac va afegir que, en els darrers dies i a causa de la situació que viu la ciutat pel coronavirus, «aquest servei està creixent molt». La potenciació del mateix fa que «en quatre hores, d’ençà que s’ha fet la comanda, es poden recollir els productes adquirits sense que hi hagi cap mena de contacte», va remarcar.

Per altra banda, Romanyac va informar que en la distribució s’està complicant en molts sectors per l’allau de comandes que es realitzen a causa del confinament, però en el nostre cas l’entrega a domicili la fem en un màxim de 48 hores».

Per a majors de 65 anys

Tant el supermercat d’El Corte Inglés com en Supercor i Hipercor s’ha habilitat una franja específica per facilitar la compra a la gent gran de més de 65 anys. En aquest sentit, el portaveu de la distribuïdora va explicar que es prioritza de manera absoluta l’accés d’aquest col·lectiu entre les 10 i les 11 hores al supermercat d’El Corte Inglés i a Hipercor, i de 9 a 10 hores a Supercor. Romanyac va recordar que «l’abastiment de productes d’alimentació i de primera necessitat està garantit i es reposa cada dia, per la qual cosa, la resta de clients podrà esglaonar al llarg de tot el dia l’afluència al centre, contribuint a mantenir les distàncies de seguretat que aconsellen les autoritats sanitàries». En aquest context, s’han habilitat caixes específiques.

Per altra banda, hi ha una mesura destinada a la gent gran que no té cap suport familiar o que viu sola, que disposa d’un telèfon per fer la comanda, ja que part d’aquest col·lectiu no disposa d’Internet. Els números habilitats són 901 930 930, per a supermercat, i el 900 533 433 per a altres productes.

tracking