Diari Més

Les persones voluntàries poden continuar alimentant les seves colònies de gats

El comunicat apunta que es prioritzin els horaris amb una menor afluència de gent al carrer i, si és possible, espaiar-lo el màxim de dies possibles

Els alimentadors poden continuar alimentant les colònies de gats a Tarragona

Els alimentadors poden continuar alimentant les colònies de gats a TarragonaProjecte Gats Urbans Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Direcció General dels Drets dels Animals va fer pública ahir una infografia en la qual informa de les activitats que estan permeses durant l'estat d'alarma i on s'autoritza als ciutadans a sortir per a alimentar a gats urbans o de carrer. Entre les recomanacions, aquest comunicat destaca que es prioritzin els horaris amb una menor afluència de gent al carrer i, si és possible, espaiar-lo el màxim de dies possibles.

D'altra banda, fonts de la Regidoria de Benestar Animal de l'Ajuntament de Tarragona confirmen que l'alimentació s'ha de continuar fent amb normalitat i s'ha d'evitar que quedin colònies sense atenció per tal que els animals puguin disposar de la seva alimentació i que «qualsevol problema que pugui tenir un alimentador o voluntari que es posi en contacte amb el consistori». Igualment, si hi ha alguna persona gran o de risc que no pugui continuar alimentant els animals que es posi en contacte amb la Regidoria de Benestar Animal per demanar ajuda donat que, segons apunten des d'aquesta àrea, estan treballant per crear una xarxa de voluntaris.

Com a recomanació, des de l'Ajuntament recomanen que aquelles persones que disposin de carnet que ho portin a la vista per a evitar problemes. L'entitatTarracoGatsha assegurat a aquest mitjàque alguna de les seves alimentadores han estat increpades en el moment d'alimentar a la seva colònia.
tracking