Diari Més

Dos ingressats al Joan XXIII per coronavirus eleven a 21 els afectats a la demarcació de Tarragona

Un és un home de 40 anys, ingressat a l'UCI perquè té patologies de risc i, l'altre, un suec de 71 anys que provenia de França

Porta d'entrada principal a l'hospital Joan XXIII de Tarragona

Infraestructures adjudica la redacció del projecte del nou hospital Joan XXIIICristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després dels dos darrers casos, ja van 21 afectats per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Segons ha pogut saber 'Diari Més', dos homes estan ingressats a l'Hospital Joan XXIII afectats per aquesta patologia.

Un és un home de 40 anys, veí de Miami Platja, que està ingressat a l'UCI perquè té patologies associades. La gravetat és, segons Salut, moderada, i sembla que ha viatjat recentment a Benidorm.

L'altre és un home de nacionalitat sueca i que està ingressat en planta, també al Joan XXIII. El seu estat es lleu. Va arribar a Catalunya des de França en autocaravana.

Aquests s'afegeixen als cinc casos a la província de Tarragona coneguts al llarg d'aquest dissabte.

A les Terres de l'Ebre

D'aquests cinc casos, un d'ells s'ha donat a Cambrils i quatre a les Terres de l'Ebre. El més greu de tots és el d'un home de 61 anys que es troba ingressat a l'Hospital Verge de la cinta de Tortosa. El seu pronòstic, segons fonts de Salut, és greu.

Els quatre restants es troben aïllats a casa seva. L'afectat de Cambrils té 49 anys i va tenir un contacte familiar amb els altres dos cambrilencs que pateixen el virus.

Els altres tres afectats són un home de 71 anys de Tortosa, un home de 70 anys de l'Ampolla i un home de 47 anys d'Amposta.

Amb aquests set nous casos, s'eleven a 21 els comptabilitzats a la província, onze d'ells al Camp de Tarragona i els deu restants a Terres de l'Ebre.

tracking