Diari Més

Usuaris del CAP Muralles reben trucades falses que anuncien visites a domicili pel coronavirus

Els responsables del centre han hagut de fer un comunicat negant-lo i recomanant que no es deixi entrar a ningú que no vagi identificat

Imatge de l'interior del CAP Muralles de Tarragona.

Usuaris del CAP Muralles reben trucades falses que anuncien visites a domicili pel coronavirusMuralles Salut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La crisi per l'epidèmia del coronavirus també és un caldo de cultiu per accions delictives, aprofitant la sensibilitat que aquest tipus de situacions genera entre la població, sobretot entre la gent gran.

Un exemple són les trucades que usuaris del CAP Muralles de Tarragona han rebut per a notificar-los que seran visitats per professionals del centre d'atenció primària per a fer-los proves de detecció i prevenció del coronavirus.

Davant la inquietud expressada per alguns d'aquests usuaris, que s'han posat en contacte amb el CAP, la direcció del mateix ha hagut de fer públic un comunicat negant que estigui fent aquestes visites a domicili.

A més de dir que no tenen res a veure amb les trucades que estan rebent alguns usuaris, també posen a la seva disposició el telèfon del CAP (977249404) per aquelles persones que vulguin verificar que el professional que s'ha posat en contacte realment treballa al CAP Muralles.

De fet, el centre recorda als usuaris que no han de deixar entrar al domicili a ningú que no conegui o no vagi identificat, «els nostres professionals sempre aniran identificats».

Al mateix temps, el centre també afegeix que en cap cas ha cedit dades personals de cap mena a persones alienes al centre, per a deixar clar que de cap manera les preteses visites a domicili pel tema del coronavirus estan incentivades des del CAP.

tracking