Diari Més

Religió

Màgia en la presentació del llibre per a infants dels natzarens

Els autors dels contes són deu professors de centres d’educació de la ciutat de Tarragona

Óscar Vallhonrat fa un exercici de màgia amb la col·laboració d'una nena.

Màgia en la presentació del llibre per a infants dels natzarensGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’església de Sant Miquel del Pla va acollir la presentació del llibre de la Reial Germandat de Jesús Natzarè, en un acte celebrat ahir a la tarda que va comptar amb la participació del mag tarragoní Óscar Vallhonrat, qui va sorprendre els molts nens que hi van ser presents. El llibre Un timbal de contes, amb il·lustracions d’Ester Maixé i deu textos escrits per professors de centres d’educació de la ciutat, va ser la nova proposta de la germandat, que des de fa tres anys ha trencat amb la tradicional presentació del llibre de la congregació.

El president dels natzarens, Jaume Sáez, va destacar que el llibre tindrà un llarg recorregut, ja que «serà una eina que posarem a l’abast dels centres escolars que ens ho demanin per treballar el seu contingut, fent xerrades perquè és important introduir els més petits en el món de la Setmana Santa». Per altra banda, les persones interessades el podran adquirir a les llibreries La Capona i Adserà al preu de 10 euros. «Hem estat treballant dos anys en aquest projecte», va subratllar.

El president de la germandat va remarcar que el llibre, per sobre de tot, «remarca els valors de la Setmana Santa i està pensat per als més petits, que en són el futur i pensem que hem de fer una aposta per ells». Sáez va explicar a aquesta redacció que Un timbal de contes inclou jocs didàctics, la qual cosa facilita la interacció amb els més petits. A més, «en els deu capítols surten totes les congregacions de Tarragona i els Armats, amb uns dibuixos preciosos fets per Ester Maixé».

En la nova línia de presentació dels llibres de la germandat, Sáez va recordar que «fa tres anys va consistir en el passi d’una pel·lícula i l’any passat es va inspirar en els balcons i en aspectes socials com la gent que està ingressada a l’hospital».

Exposició de la Presa de Jesús

La pròxima activitat inclosa en el programa de la Setmana Santa tarragonina tindrà lloc el pròxim divendres, dia 13 de març. A les 19 hores, a l’Antiga Audiència, s’inaugurarà l’exposició El pas de la Presa de Jesús: passió, fe i sentiment, que romandrà oberta fins al 19 d’abril. Per altra banda, el dissabte, a les 11 hores, al Serrallo, tindrà lloc la primera Mostra de Sons de la Setmana Santa de Tarragona Infantil, organitzada pel Gremi de Marejants. A les 17.30 hores se celebrarà el IV Concurs de Bombos i Tambors de Setmana Santa i la VI Mostra de Sons.

tracking