Diari Més

La Diputació de Tarragona suspèn totes les activitats que impliquin una concentració significativa de persones

Queden anul·lades les activitats obertes al públic dels centres educatius com concerts, actuacions, conferències, sortides o colònies

alt

diputació de tarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Seguint les indicacions del Ministeri de Sanitat i del Govern de la Generalitat en relació amb les mesures de prevenció per contenir el virus COVID19, la Diputació de Tarragona suspèn totes les activitats en espais de la institució que impliquin una concentració significativa de persones durant un període de 15 dies, que podrà ser prorrogat en funció de la situació epidemiològica.

Així, l’Auditori Diputació suspèn tota la programació durant aquests dies, fet que afecta el Cicle de Muntanya de la Diputació i el cicle de Cinema en VO organitzat per la Fundació Catalunya la Pedrera, que queden ajornats fins a propera data.

Pel mateix motiu, queden anul·lades les activitats obertes al públic dels centres educatius de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa, és a dir, concerts, actuacions, conferències, jornades o inauguracions així com les activitats externes, sortides o colònies.

També s’ajornen els processos selectius previstos per aquest període, se suspèn tota activitat formativa, tant la corporativa com la formació a electes i tècnics municipals (SAM Formació), i d’altres col·lectius,l’assistència a fires i congressos per part del personal.

Finalment, el servei de registre de la Diputació a Tarragona queda concentrat a l’oficina situada al Palau de la Diputació (passeig de Sant Antoni, 100)

tracking