Diari Més

Economia

El lloguer d'un amarratge a Port Tarraco va dels 114 als 1.770 euros al dia

La companyia baleàrica Ocibar ja inclou al seu web les claus de la seva oferta tarragonina

Aspecte que oferia ahir Port Tarraco, des de fa unes setmanes gestionat per la companyia Ocibar.

El lloguer d'un amarratge a Port Tarraco va dels 114 als 1.770 euros al diaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Ocibar, especialitzada en la gestió de ports esportius, ha iniciat la seva activitat a Port Tarraco, la seva darrera incorporació. Fins ara, la companyia de les Illes Balears operava a Port Adriano, a la Badia de Palma, i a les dàrsenes eivissenques d’Ibiza Magna i Botafoc. Al seu web, Ocibar informa de les característiques del port tarragoní, primer de la companyia a la península, així com de l’entorn de la ciutat i les propostes lúdiques i gastronòmiques del territori. En un dels apartats, es poden consultar les tarifes que aplica pel lloguer d’amarratges.

Port Tarraco es diferencia de la resta de ports esportius de la companyia per tractar-se del que poc rebre embarcacions més grans, fins a una eslora de 160 metres i des de 45 metres. A més, disposa de 33 punts d’amarratge.

L’oferta que proposa als seus clients són tarifes en concepte de lloguer d’un dia, mensual, trimestrals o de sis mesos, i són vàlides fins al dia 31 d’agost d’aquest any. El preu varia, també, en funció dels metres de l’amarratge. La tarifa d’un dia per a un amarratge de 30x7 metres, el de menor dimensió, és de 114 euros, 2.058 euros si el lloguer és mensual, 4.940 euros si és trimestral i de 8.397 euros quan es tracta del lloguer per un període de sis mesos.

Les quanties augmenten en funció dels metres d’amarratges. Així, el de cost més elevat correspon al lloguer d’un amarratge de 130x25 metres. El propietari del iot ha de pagar 1.770 euros si és per un dia, 31.854 euros si és pel període d’un mes, 76.448 euros si es tracta d’un lloguer trimestral i 129.962 euros si és per sis mesos.

Al web, Ocibar informa que Tarragona és «una destinació en el cor del Mediterrani occidental» i que la ciutat és «Patrimoni de la Humanitat, amb 2.000 anys d’antiguitat». La companyia afegeix que «gràcies a una excel·lent xarxa de connexions terrestres i aèries, la ciutat es troba a poca distància de Barcelona i molt pròxima a Madrid i València».

Per altra banda, la persona interessada en llogar un amarratge a Port Tarraco i conèixer les activitats que es duen a terme al territori pot accedir-hi a informació sobre l’oferta gastronòmica i comercial que podrà trobar a l’interior de Port Tarraco. A més, el web disposa d’un apartat destinat a esdeveniments en el qual el client pot saber quins concerts musicals estan prevists, la programació de cinema, la cuina del territori o en què consisteixen i quan es fan festes com Santa Tecla o el Concurs de Castells.

tracking