Diari Més

Algunes residències per la gent gran de Tarragona avisen als familiars que no podran visitar els pacients

Els centres de Sanitas o del Grup STS són alguns dels que han pres aquesta mesura excepcional

Imatge d'arxiu de la residència de Sanitas a Tarragona.

Algunes residències per la gent gran de Tarragona avisen als familiars de que no podran visitar els pacientsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Algunes residències de gent gran han avisat als familiars dels seus pacients que no podran visitar-los en les pròximes setmanes, a no ser que es tracti d'una urgència. Es tracta d'una mesura excepcional que han decidit prendre alguns centres residencials, a més a més de les recomanacions del Departament de Salut i del Ministeri de Sanitat, per prevenir el contagi de la malaltia entre el que és considerat el col·lectiu més vulnerable.

Alguns d'aquests centres són els de Sanitas. La residència d'aquesta companyia a Tarragona no rebrà visites durant sis setmanes, segons algunes persones que hi tenen familiars. Segons fonts de Sanitas, s'ha pres aquesta mesura extraordinària de limitar les visites a les imprescindibles per «garantir el compliment estricte de les recomanacions de les administracions sanitàries». De la mateixa manera, el centre de STS a Salou, així com els de la resta del grup, també ha informat als familiars dels seus pacients que no els podran visitar fins d'aquí a uns dies.

També hi ha residències que mantenen les mesures que marquen els protocols de Salut i de Sanitat, de no permetre l'entrada de persones que tenen febre o que hagin estat en zones de risc, així com assegurar la correcta higiene de tothom qui entra a les seves instal·lacions.

Aquestes mesures s'han pres, tot just, el dia que s'han confirmat els primers casos de coronavirus a la província de Tarragona, concretament a Cambrils i a Salou.

tracking