Diari Més

Educació

L'Escola Sant Salvador reclama finestres noves al centre educatiu

L’incident a Carburos Metálicos del passat febrer va mostrar una de les majors carències de l’edifici

Imatge de la pancarta penjada al centre educatiu que reclama finestres noves i més seguretat.

L'Escola Sant Salvador reclama finestres noves al centre educatiuAVV Sant Salvador i Sant Ramón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de l’Escola Sant Salvador, amb el suport de l’AMPA del centre educatiu, reclama, des de fa unes setmanes, la substitució de les actuals finestres de l’edifici per unes de noves. Tot i que al col·legi hi ha diversos problemes de manteniment, l’incident del passat 25 de febrer a l’empresa Carburos Metálicos, que finalment no va esdevenir cap fuita tòxica, ja que es tractava simplement de vapor d’aigua, va mostrar que la de les finestres és una carència que cal arranjar per a una major seguretat dels alumnes i professorat. «Hi ha finestres que, si les obres, ja no es poden tancar, d’altres que no es poden tancar del tot, i d’altres que tenen esquerdes», lamenta Roser París, la presidenta de l’AMPA, que afegeix que els estudiants es poden fer mal.

Paris explica també que, en tractar-se d’un edifici molt antic, «es va construir fa 40 anys», l’escola ve demanant, ja al govern anterior, l’arranjament d’altres parts, com ara del sostre, en el qual hi ha filtracions. «Hi ha compromisos que ja es comencen a fer realitat, i l’Ajuntament de Tarragona ja ha avançat en algunes de les reivindicacions de manteniment del centre», explica París, que assenyala que «avancen més ràpid els problemes que les solucions».

Per la seva banda, i en conèixer la reclamació de l’escola pel que fa a les finestres, l’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon va publicar al seu perfil de Facebook que s’ha traslladat la demanda al govern i que aquest s’ha compromès a substituir les finestres que es troben en pitjor estat, com a mesura urgent, i canviar la resta de manera progressiva.

tracking