Diari Més

Empresa

CCOO anuncia més mobilitzacions si no hi ha avenços en la seguretat a la petroquímica

Les administracions públiques no donen resposta a les demandes de més seguretat i menys precarietat laboral

Un dels piquets a la carretera d'accés a les instal·lacions de Repsol.

La vaga a la petroquímica arrenca amb un seguiment del 100 %, segons CCOOGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sindicat CCOO ha advertit aquest dilluns que hi hauran noves mobilitzacions a la petroquímica de Tarragona si la patronal i les administracions públiques no donen resposta a les demandes dels representants dels treballadors de més seguretat i menys precarietat laboral a la zona.

La central sindical ha denunciat que fins al moment s'han produït avenços «insignificants» a la taula de prevenció de riscos laborals, constituïda per sindicats, patronals i Generalitat arran del greu accident ocorregut a la petroquímica de Tarragona el passat mes de gener.

En un comunicat, CCOO ha lamentat que la Generalitat continuï sense permetre que els representants dels treballadors participin en la revisió dels plans d'autoprotecció de les empreses i del Plaseqcat.

Davant d'aquesta situació, els delegats d'aquest sindicat a les principals empreses dels polígons petroquímics de Tarragona es van reunir divendres passat per fer balanç de la vaga que va viure el sector el passat 19 de febrer i van decidir continuar amb les mobilitzacions si no es produeixen avenços.

tracking