Diari Més

Policial

Detinguts a Tarragona dos camioners serbis que robaven a altres transportistes

Els mossos els van intervenir eines per obrir panys i 13 bidons de gasoil presumptament robat

Bidons plens de combustibles trobats a l'interior del semiremolc.

Detinguts a Tarragona dos camioners serbis que robaven a altres transportistesMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir dimarts dos homes de 28 i 31 anys, de nacionalitat sèrbia i sense domicili conegut, com a presumptes autors d'un delicte d'apropiació indeguda.

Els fets van tenir lloc al voltant de la una de la matinada durant un control de transports a l'autopista AP-7, al terme municipal de Tarragona, quan una patrulla va aturar un camió, amb plaques de matrícula de Bulgària, i que estava fent un trajecte entre França i Sevilla.

Durant la inspecció a la cabina del camió es van trobar aparells i targetes de pagament electrònic de peatges i combustible que no corresponien a l'empresa de transport ni als dos conductors.

Els dos sospitosos van donar explicacions incongruents i contradictòries, motiu pel qual els agents van decidir escorcollar el semiremolc del camió. A l'interior van trobar tretze bidons de 25 litres plens de gasoil i un llevataps que havia estat manipulat per poder perforar panys de vehicles. També van trobar una llarga mànega i un aparell de bombeig per a l'extracció de combustible de l'interior dels dipòsits.

Els dos transportistes, que no van poder justificar la procedència de tots aquests objectes, van quedar detinguts i el camió immobilitzat. Ambdós van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar aquest dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

Llevatapsmodificats per a poder obrir panys de vehicles.

Detinguts a Tarragona dos camioners serbis que robaven a altres transportistesMossos d'Esquadra

tracking