Diari Més

Serveis

L'Ajuntament de Tarragona renova l'aplicació EPP! per notificar incidències a la via pública

A banda d'incloure el seguiment de la incidència, l'app també permetrà ara demanar la recollida de voluminosos

Imatge de la campanya de promoció de l'aplicació.

L'Ajuntament de Tarragona renova l'aplicació EPP! per notificar incidències a la via pública

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'aplicació de l'Ajuntament de Tarragona que permet als ciutadans enviar avisos i incidències a la via pública ha estat millorada. Entre les millores que l'EPP! incorporahi ha la possibilitat de fer una descripció més àmplia de la incidència i incloure fins a dues imatges. També incorpora un camp manual per la geolocalització, per si no és exacte.

Pel que fa a la resposta que l'aplicaciódonaa l'avís, s'ha suprimit l'automatisme per defecte i hi ha la possibilitat d'enviar missatge personalitzat més concret i directe al ciutadà. La nova versió també permet incloure una imatge de la resolució de la incidència.

Una de les millores més importants que s'incorporen és que el ciutadà rebrà l'estat en què es troba la incidència cada vegada que es modifica i quins són els departaments que es troben implicats per resoldre-la.

Finalment, la novaEPP! Inclourà la possibilitat de demanar la recollida de residus voluminosos.

El conseller de Neteja, Jordi Fortuny apunta que «durant la campanya de recollida selectiva del passat mes de novembre, les enquestes realitzades pels informadors a peu de contenidor i al punt informatiu van revelar que, en termes generals, la ciutadania té poc coneixement de l'EPP! coma eina per a la gestió i resolució d'incidències. És per aquest motiu que hem considerat convenient l'actualització de l'aplicació, la introducció de millores i la programació d'accions específiques per donar-la a conèixer».

Amb les millores aplicades a l'EPP! elconsistori pretén consolidar aquesta aplicació com la principal plataforma d'avís d'incidències a la via pública a Tarragona. «L'objectiu és fomentar la descàrrega i ús de l'aplicació per part de la ciutadania, perquè per nosaltres és prioritari la participació ciutadana pel manteniment d'una ciutat neta, segura i tranquil·la», afegeix el conseller Fortuny.

L'EPP! vaposar-se en funcionament l'any 2015 com a eina ciutadana per gestionar les incidències a la via pública. Es tracta d'una app que permet a tothom qui la tingui descarregada avisar de qualsevol incidència relacionada amb temes com la neteja, desperfectes a la via pública, problemes de seguretat, etc.

El total d'incidències des de la posada en marxa de l'EPP! finsa aquest moment és de 41.209. Només l'any passat se'n van registrar 10.703.

tracking