Diari Més

L'epidèmcia del coronavirus

La direcció del Joan XXIII investiga la sostracció de mascares per part de personal de l'hospital

Una nota a través de la internet del centre demanava als professionals que prenguessin consciència de la situació

L'Hospital Joan XXIII ha obert la 5a planta de l'edifici B, el que suposa disposar de 24 llits més.

Salut vol fusionar Joan XXIII i el Sant Joan en un únic hospital més resolutiuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La direcció de l'Hospital Universitari de Tarragona Joan XXIII va publicar la passada setmana una nota al servei d'intranet del centre en què s'indicava que s'estava investigant la sostracció de màscares a una de les plantes.

La mateixa publicació, adreçada a tot el personal de l'equipament, es reclamava que els professionals prenguessin consciència per evitar que es pogués tornar a repetir la situació.

Fonts hospitalàries han indicat que, en cap cas, s'ha produït una situació de manca de mascaretes al centre.

La psicosi per la malaltia provocada pel coronavirus ha portat a situacions d'escassetat de màscares a les farmàcies, tot i que el seu ús no serveix per a contenir el virus en la majoria dels casos.

El que ha passat al centre hospitalari tarragoní no és una excepció. De fet, la passada setmana es va arribar a una situació de molta més gravetat. Segons que va denunciar el president del Col·legi de Metges de Barcelona, JaumePadrós, un important hospital públic va estar a prop d'aturar la seva activitat perquè havien desaparegut mascaretes.

Padrósva denunciar la situació a través de Twitter, on va demanar als seus companys i companyes que «exemplifiquin actituds responsables», sent «coherents» amb el que demanen a la població.

tracking