Diari Més

Religió

Bonavista recaptarà fons per comprar uns altaveus que facin de campanes

És una iniciativa dels creients per l’església del barri i no compten amb aconseguir els diners suficients per a comprar campanes reals

Imatge d'arxiu de l'esglèsia de Bonavista, que reivindica les campanes des de la seva inaguració.

Bonavista recaptarà fons per comprar uns altaveus que facin de campanesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El personal de Càritas de Bonavista organitza, juntament amb els creients del barri i amb la col·laboració de l’associació de veïns, un sopar per tal de recaptar fons per comprar un equip d’altaveus que facin la funció de les campanes per l’església. Segons explica Benito González, el sagristà de la parròquia, la de les campanes és una reivindicació des de fa temps, i assegura que l’exalcalde Josep Félix Ballesteros les va prometre, però lamenta que mai es van comprar.

González apunta que aquest equip de so està valorat en 3.600 euros, que és la quantitat que esperen recaptar amb diverses activitats al barri. La primera serà aquest sopar, el dissabte dia 21 a les 21 hores, a la sala de l’església. Els organitzadors prepararan una mena de pica-pica amb embotits i amanides i el preu «simbòlic» serà de 10 euros. Els interessats podran comprar els tiquets del sopar a la mateixa parròquia, cada tarda de 18 a 19.30 hores.

González assenyala que també van demanar pressupost per la compra de campanes i en van valorar 3: el primer de 30.000 euros, el segon de 65.000 i el tercer d’uns 80.000. En cap cas, segons González, esperen arribar a tal quantitat de diners i es conformen amb recaptar els suficients per comprar els altaveus, els quals estarien programats per avisar de les hores, entre d’altres, complint amb la mateixa funció que les campanes.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez, assegura que «Bonavista mou muntanyes» i que assistiran al sopar i ajudaran a la comunitat religiosa del barri a fer realitat les seves reivindicacions. Gutiérrez apunta també que Ballesteros es va comprometre a comprar tres campanes per l’església però, finalment, les empreses es van fer enrere.

tracking