Diari Més

Tragèdia al polígon de Tarragona

El fill de la víctima de Torreforta diu que l'explosió d'IQOXE «no va afectar la resta de la família per 15 minuts»

El jove ha estat entrevistat aquest dilluns al programa 'Espejo Público' d'AtresMedia

SErgio durant l'entrevista al programa 'Espejo Público'

El fill de la víctima de Torreforta diu que l'explosió d'IQOXE «no va afectar la resta de la família per 15 minuts»Antena 3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fill de la víctima del barri de Torreforta de l'explosió d'IQOXEdel gener passat,Sergio, ha relatat detalls de la tràgica tarda en què una planxa metàl·lica es va desplaçar més de tres quilòmetres per acabar ensorrant el sostre de l'habitatge.

Segons ha explicat al programa magazín matinal 'EspejoPúblico' d'Antena 3, ell i la resta de la família es van salvar de l'accident a casa seva per quinze minuts. Segons ha explicat, «vaig arribar de treballar, vaig pujar a dalt, estaven tots al menjador i vàrem decidir baixar a prendre un cafè».

Però no tots van baixar a fer el cafè. D'acord amb el relat del jove la mare va contestar, a la seva proposta, que havia de treure la roba de l'estenedor i anar a comprar. El pare es va oferir per a fer les feines: «El meu pare sempre s'oferia a tot, no tan sols amb la família, sinó amb tot el món».

Van escoltar l'explosió quan eren fent el cafè: «la meva mare es va posar nerviosa i va pujar al pis. Després va venir a buscar-me una veïna perquè pugés, perquè havia passat alguna cosa al pis», afegiaSergio.

«Des de baix van sentir els crits de la meva mare, vaig pujar corrents i em va dir que el pare era a dins», assenyalaSergio, que continua explicant que va entrar i va trobar el seu pare, «a terra, en una postura impossible». El jove explica que el primer que se li va acudir va prendre-li el pols, «i aleshores vaig veure un toll de sang, que era alguna cosa més que sang».

Segons ha explicat el jove a 'EspejoPúblico' va dir-li de seguida a la mare que el pare era mort, «a mi no em surt dir-li mentides». En un primer moment van relacionar la situació amb una explosió de gas, «qui es podia imaginar que un artefacte així anava a entrar per la finestra».

Segons el jove, la mare «se sent culpable pel tema de la roba». Però, afegeix, era el destí, «potser ens hauríem salvat tots o hauríem mort tots», conclou.

tracking