Diari Més

Loteries

L'ONCE deixa a Tarragona 200.000 euros

Aquesta quantitat ha estat repartida en cinc premis de 40.000 euros cadascú

A Tarragona s'hi han repartit 200.000 euros.

El sorteig de l'ONCE deixa també a Tarragona altres cinc premis de 40.000 euros cadascú, en total 200.000 eurosEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ‘Cuponazo’ d’aquest divendres ha repartit cinc cupons premiats amb 40.000 euros cadascú (Cuponazo XXL) a Tarragona i un altre de 25.000 euros a Los Cristianos. Curiosament, la persona premiada a terres tarragonines també va escollir el número que més li agradava i el venedor li va fer per TPV.

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE ha repartit 9 milions d’euros a Olot, on s’ha venut el premi major del sorteig de divendres 28 de febrer de 2020 a un únic encertant. Es dona el cas que l’afortunat o afortunada que ha guanyat el premi de 9 milions d’euros, va demanar el seu número preferit a la venedora, la qual mitjançant el TPV (Terminal Punt de Venda) li va fer a l’instant. Això és tenir molta sort, escollir personalment el número que va tocar.

La venedora Margarita Puig, afiliada a l’ONCE, és qui ha portat la il·lusió al centre d’Olot, on ven el cupó i altres productes de joc responsable de l’Organització des del seu quiosc al carrer Sant Rafel, 21. Margarita és una persona molt coneguda a la localitat gironina. «Estava dormint quan em vam trucar per dir-me que havia donat ‘la grossa’. I em vaig desvetllar, clar. Vaig plorar d’emoció. Em fa una il·lusió enorme. Mira que és casualitat que només es va vendre un cupó d’una sèrie de 135 números, que el vaig donar jo, que el client ho demana i va i toca. Havia repartit un premi de 35.000 euros i un sou de 2.000 euros al mes durant 10 anys, però mai un premi tan gran», explica Puig molt contenta. Porta 11 anys venent cupons i abans havia voltat molt per Olot i també havia venut a la Plaça del Mercat. Avui, per celebrar-ho, treballarà fins les dues i per la tarda de 4 a 8 «perquè m’agrada moltíssim la meva feina», assegura.

L’ONCE té més de 70.000 afiliats i més de 21.000 venedors, tots amb discapacitat. Com sempre, gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE i a establiments autoritzats. A Catalunya, són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu del Grup Social ONCE supera les 15.000 persones.

tracking