Diari Més

Salut

T-Systems Reus dona un cotxet elèctric a l'Hospital Joan XXIII

El parc automobilístic de l'àrea pediàtrica del centre hospitalari compta ja amb dos turismes i una moto elèctrics

Això fa que els nens arribin al quiròfan més tranquils.

T-Systems Reus dona un cotxet elèctric a l'Hospital Joan XXIIICedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Hospital Joan XXIII ha rebut avui la donació d'un nou cotxet elèctric perquè els nens i nenes que van al quiròfan puguin fer-ho d'una manera més divertida i, per tant, més relaxada i menys traumàtica. Amb aquesta donació, l'àrea pediàtrica de l'hospital té a disposició dels seus pacients pediàtrics dos cotxes i una moto elèctrics.

Dos professionals de l'equip de T-Systems Reus, l'enginyer Daniel Puntos, i la programadora Sonia Gascón, han portat personalment el cotxet a l'Hospital Joan XXIII, i han estat rebuts per les dues supervisores del bloc quirúrgic, Anna Vallverdú i Pilar Fortuny. L'enginyer de T-Systems, Daniel Puntos, ha explicat que «aquest gest solidari va néixer com a iniciativa dels mateixos treballadors i treballadors». Per la seva banda, Vallverdú ha reconegut que «els nens i nenes entren diferent al quiròfan, més tranquils, mes enjogassats, i també els pares estan més tranquils».

Avui el Teo ha pogut estrenar el cotxe elèctric. La seva àvia, Maria Teresa Castañeda, ha afirmat que «és una iniciativa magnífica perquè es pateix molt amb els nens a un hospital». «La feina que fan els professionals de l'Hospital Joan XXIII és encomiable, fan la vida més fàcil als nens i als familiars, i els nens estan més contents i més confiables».

Un dels nens que ja ha provat el nou cotxet avui.

T-Systems Reus dona un cotxet elèctric a l'Hospital Joan XXIIICedida

tracking