Diari Més

Religió

La Setmana Santa s'inicia amb una presentació del cartell «dinàmica»

El president de l’Agrupació d’Associacions, Francesc Seritjol, diu que l’acte serà interactiu i diferent

Imatge del Viacrucis de la Sang pels carrers de la Part Alta en la Setmana Santa de l'any passat.

La Setmana Santa s'inicia amb una presentació del cartell «dinàmica»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa d’activitats dissenyat per a aquest any per l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona arrenca el pròxim dissabte amb la presentació del cartell. L’acte se celebrarà a l’església de Sant Agustí, a partir de les 20 hores. En el decurs del mateix també es farà l’Encesa de la Llum i el concert que oferirà la Banda Unió Musical de Tarragona. El president de l’agrupació, Francesc Seritjol, va manifestar ahir a aquesta redacció que «la presentació del cartell canvia de format, d’una durada més curta i serà més interactiva i dinàmica. El programa d’aquest any finalitzarà el diumenge 22 de novembre, amb una processó singular amb motiu de la celebració del 475è aniversari de la Reial i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist, confraria fundada l’any 1545.

Seritjol va destacar, entre altres activitats, les exposicions organitzades per commemorar el 80è aniversari de Nostre Pare Jesús de la Passió i l’acte final dels 150 anys de l’Ecce-Homo.

Aquest any la processó del Sant Enterrament, organitzada per la Sang, modifica lleugerament el seu recorregut en el tram final. En referència a aquest canvi, Seritjol va dir, a títol personal, que «el recorregut s’hauria de reduir» i va apostar per «parlar sobre la manera de millorar-lo», tot i que va puntualitzar que l’organització recau en la congregació de la Sang.

El segon acte de la Setmana Santa tindrà lloc el dilluns 2 de març, a Sant Francesc, amb una conferència quaresmal.

tracking