Diari Més

Sanitat

La URV assegura que els seus estudiants que estan a Itàlia es troben bé de salut

Hi ha 29 alumnes de la universitat tarragonina desplaçats i 18 amb les classes suspeses per estar en zones afectades pel coronavirus

Imatge d'arxiu de la URV

La URV crea una bossa de voluntaris pel PAS per cobrir la falta de personalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili ha confirmat aquest dimecres que està fent el seguiment dels estudiants que estan fent estades de mobilitat a Itàlia. La URV ha explicat en un comunicat que està en contacte amb ells, «per donar-los suport en allò que necessitin i demanar-los que segueixin les instruccions de les universitats d'acollida».

Segons que ha informat la URV, en total, hi ha 29 estudiants fent una estada de mobilitat a Itàlia, 18 dels quals es troben cursant els estudis en universitats que han suspès les activitats lectives durant aquesta setmana i 1 fent una estada de pràctiques. «Tots ells es troben en bon estat de salut», expliquen des del centre universitari tarragoní.

La universitat ha recomanat als estudiants «seguir les indicacions de les autoritats sanitàries i fer ús de l'assegurança de mobilitat, que cobreix l'assistència mèdica, si és necessari», i alhora els ha volgut transmetre un missatge de tranquil·litat.

En sentit contrari, segons que ha indicat, hi ha actualment 47 estudiants procedents d'Itàlia fent una mobilitat a la URV.

tracking