Diari Més

Policial

Detingut després de robar a dos àtics al carrer Ramon i Cajal de Tarragona

Un altre veí va avisar la policia quan el lladre intentava entrar al seu pis

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de diumenge un home de 20 anys, de nacionalitat algeriana, i veí de Valls com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força, un d’ells en grau de temptativa, a la ciutat de Tarragona.

La matinada del 23 de febrer, un veí del carrer Ramon i Cajal va alertar els mossos que un home havia intentat forçar la finestra de la terrassa per accedir a casa seva.

Diverses patrulles dels Mossos es van desplaçar a l’edifici i la víctima va relatar-los que des del seu terrat es podia accedir a altres àtics de l’edifici.

En aquell moment, els agents van observar com el lladre encenia el llum d’una de les escales i fugia direcció al pàrquing, on va ser interceptat per tres agents dels mossos que van entrar al portal. Sota l’escala del pàrquing van poder aturar el lladre i allí també també van localitzar una bossa de mà on hi havia un moneder amb la documentació d’un veí, diners, dos jocs de claus, dos tornavisos i una lot.

Amb els objectes recuperats, els agents van fer comprovacions al pis i van observar que el lladre havia forçat la finestra per accedir al domicili.

La mateixa víctima també va entregar als agents una bossa de plàstic que va trobar a la terrassa del seu habitatge amb diverses eines així com una màquina polidora, una radial, una serra elèctrica, unes estenalles i una llima de fusta.

Els agents van contactar amb el propietari d’un altre àtic que va confirmar-los que les eines que s'havien recuperat eren de la seva propietat i que les tenia guardades en un armari amb un tancat de vidre de la terrassa.

El detingut va passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking