Diari Més

Incivisme

Aboquen mobles i electrodomèstics a la zona del Palomar de Sant Pere i Sant Pau

Es tracta del garrofer que hi ha a l’espai a tocar del poliesportiu del barri, i alguns veïns creuen que el responsable podria ser un sense sostre

Mobles i algun matalàs a la zona.

Aboquen mobles i electrodomèstics a la zona del Palomar de Sant Pere i Sant PauGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos mobles, matalassos, televisors, electrodomèstics i vidres van ser trobats ahir sota el garrofer de la zona del Palomar del barri de Sant Pere i Sant Pau, a tocar del poliesportiu. Un missatge en un grup veïnal de les xarxes socials lamentava els fets i criticava que ningú ho netegi i que l’Ajuntament de Tarragona «passi» de fer-ho. «Està fet un abocador», es queixava.

Segons Gabriel Muniesa, president de l’AVV La Unió del barri tarragoní, i després de parlar amb diversos veïns de la zona, una de les hipòtesis amb la que compten és que fos un sense sostre que es va instal·lar a sota el garrofer abans de l’estiu. Muniesa va explicar que ahir van tindre una reunió de l’associació de veïns i que van enviar algunes fotos de l’espai i les van publicar a l’Epp, l’aplicació per avisar a la brigada d’intervenció ràpida del consistori perquè arregli la situació com més aviat millor. «Tornaré a passar-hi d’aquí un parell de dies per assegurar-me de que ho han netejat», va assegurar Muniesa.

Diversos veïns del barri que van comentar les fotografies publicades al grup de les xarxes socials lamentaven la situació en què es troba aquella zona tot recordant que el barri en general es troba en un estat deplorable. «El que ha sigut Sant Pere i Sant Pau i el que és, quina llàstima de barri», deia un dels veïns.

Demanda de fa temps

Per la seva banda, Lluís Trinitat, president de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau, va explicar a aquesta redacció que en aquella zona hi ha un camí que dona accés al Bloc Sardenya i «que té diversos forats i es troba en mal estat. Fa temps que demanem a l’Ajuntament que asfalti el camí, almenys 4 anys, ja que pot provocar danys als vehicles». Trinitat va defensar que quan són les festes del barri, un dels carrers que porta a aquella zona d’edificis està tallat i l’única opció per sortir és aquest camí. «Moltes vegades la brigada ens fa el favor d’arreglar-ho una mica amb sorra, però quan plou es converteix en un fangar», va dir.

Un electrodomèstic i un cotxet, sota el garrofer del Palomar.

Aboquen mobles i electrodomèstics a la zona del Palomar de Sant Pere i Sant PauGerard Martí

tracking