Diari Més

Economia

Gemma Gasulla, nova secretària territorial de PIMEC Tarragona

És responsable d'una consultoria especialitzada en estratègia i talent de grans empreses i pimes

Gemma Gasulla

Gemma Gasulla, nova secretària territorial de PIMEC TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gemma Gasulla ha estat escollida com a nova secretària territorial dePIMEC Tarragona. Gasulla és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Rovira i Virgili; màster en Finances Corporatives i Estratègia per EADA Business School, i també té formació en desenvolupament d’habilitats directives i de talent.

Gasulla treballa actualmenten laseva pròpia consultoria, especialitzada en estratègia i talent de grans empreses i pimes. Fa sis anys va crear el projecteMés Dona, que pretén potenciar el desenvolupament personal i professional de les dones i fomentar les habilitats i les competències femenines en l’entorn laboral.

Gemma Gasulla encara el nou repte amb «voluntat i il·lusió»i es planteja l’objectiu d’«anar sempre de la mà de les comissions, els equips i, per descomptat, els socis, les empreses i els autònoms de PIMEC Tarragona».

«Vull fer que passin coses. I, per fer-ho, caldrà escoltar les inquietuds i les necessitats de totes les parts per assolir els objectius marcats ifer créixer el territorii donar-li la visibilitat que es mereix», explica.

tracking