Diari Més

Universitat

Laia Quílez, nova directora del Departament d'Estudis de Comunicació de la URV

Posteriorment l'acompanyaran Asunción Huertas com a secretària del Departament i Cilia Willem com a cap d’ensenyament

Laia Quílez substitueix en el càrrec a Bernat López.

Laia Quílez, nova directora del Departament d'Estudis de Comunicació de la URVURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laia Quílez és la nova directora del Departament d’Estudis de Comunicació de la URV després que el passat 17 de febrer, fosestat escollida pel Consell de Departament amb 32 vots favorables. Quílez agafa el relleu en el càrrec de Bernat López, i l’acompanyaran, més endavant, Asunción Huertas com a secretària del Departament i Cilia Willem com a cap d’ensenyament.

Laia Quílez ésmembre del grup de recerca ASTERISC, de la URV. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona; el 2010 va doctorar-se amb una tesi sobre postmemòria i cinema documental argentí.

Va ser la investigadora principal del projecte d’I+D 'Memorias en segundo grado: Posmemoria de la guerra civil, el franquismo y la transición democrática en la sociedad española contemporánea' entre 2014 i 2016. Actualment dirigeix el projecte'Articulaciones del género en el documental español: una perspectiva interseccional', i forma part de l’equip de treball del projecte 'Diccionario de símbolos políticos y sociales: Claves iconográficas, lugares de memoria e hitos simbólicos en el imaginario español del siglo XX'.

tracking