Diari Més

Detenen un dels responsables de les protestes per la sentència de l'1-O a Tarragona

L'arrest l'ha fet la Policia Nacional amb la col·laboració dels Mossos

Pla general d'agents de la Policia Nacional a l'inici de les càrregues policials en la quarta nit d'aldarulls a Tarragona. Imatge del 19 d'octubre del 2019 (Horitzontal).

Mossos d'Esquadra, sentència del procés, Tarragona, disturbis, protestes, Detencións, quarta nit d'aldarulls, aldarullsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha anunciat aquest dijous al matí la detenció per part del cos policial, amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra, d'un dels «líders» de les protestes que es van produir a la ciutat de Tarragona l'octubre passat després de saber-se la sentència del judici per l'1-O.

La nota policial no aporta cap dada sobre la identitat del detingut, tan sols que està acusat dels delictes de desordres públics, atemptat contra agents de l'autoritat i coaccions, en accions que van tenir lloc la setmana del 14 al 18 d'octubre de 2019 a Tarragona. El detingut ha passat a disposició judicial.

La detenció podria correspondre a una militantde La Forja Jovent Revolucionari del Baix Ebre, segons va denunciar el col·lectiu a les xarxes socials.

tracking