Diari Més

Urbanisme

Aprovat inicialment el pla per construir 550 habitatges a la zona del camp del Nàstic

El PMU 34 té com a propietaris majoritaris de terrenys l'Ajuntament i el Club Gimnàstic

Imatge virtual de la zona afectada pel pla, a la zona del Nou Estadi i la Vall de l'Arrabassada.

Aprovat inicialment el Pla per construir 550 habitatges a la zona del camp del Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Tarragona del passat divendres va aprovar inicialment el Pla de Millora Urbana (PMU) 34, denominat 'Gimnàstic de Tarragona-Arrabassada'.

El pla afecta 124.000m2ubicats entre la rotonda de la Via Augusta, la ITV i els terrenys del Club Gimnàstic, i contempla la construcció de 550 habitatges, 120 dels quals de caràcter social.

Els propietaris majoritaris dels terrenys són l'Ajuntament de Tarragona, que té el 45 % de la superfície, el Club Gimnàstic Nàstic també amb el 45%. El 10% restant que és de particulars.

El conseller de Territori, Xavi Puig, explicava que amb aquestPMU, «acabem d'ordenar el sector de la Vall de l'Arrabassada que és una de les entrades de la ciutat. Entenem que aquest sector genera ciutat cohesionada i sostenible, a diferència d'altres».

El conseller afirma que d'aquesta manera s'aposta per plans urbanístics petits i mitjans, «que omplen els forats de la ciutat i la fan forta. Aquest pla se suma a altres plans que estem tirant endavant a diferents punts de Tarragona, de manera que repartim joc entre el centre i els barris per tal de fomentar la cohesió».

MÉS INFORMACIÓ

La construcció de pisos en terres del Nàstic finançarà la Ciutat Esportiva

tracking