Diari Més

Societat

La tarragonina Pilar Rosales, millor venedora de l'ONCE a Catalunya

Venedora amb discapacitat visual, es dedica a la venda de productes a la plaça Corsini

Pilar Rosales acompanya de responsables de l?ONCE a Catalunya.

La tarragonina Pilar Rosales,millor venedora de l'ONCE a CatalunyaONCE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pilar Rosales Lasheras, ha estat seleccionada com la millor venedora de l'ONCE de l'any 2019 en l'àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya.

Aquest dimecres, Pilar ha estat rebuda a la Delegació territorial de l’ONCE a Catalunya per l’Enric Botí, delegat territorial; Àngel Ávila, sotsdelegat territorial; José Juan Rodríguez Abril, Cap de Joc d’ONCE Catalunya i Sergi Quintana, gerent de la zona comercial nord-est. Venedora amb discapacitat visual, es dedica a aquesta tasca des del 30 de setembre de 2003, i ja va ser reconeguda amb aquest mateix guardó en l'any 2008.

Sempre ha venut a Tarragona i actualment, des de fa 8 anys, al quiosc ubicat a la Plaça Corsini, cantonada carrer de Canyelles. «Per mi, el quiosc és com un dúplex. I ara, amb el nou model, ja passa a ser un xalet. La piscina, el mar Mediterrani, que tinc a prop. I la terrassa és la ciutat de Tarragona», explicava en una nota que ha fet públic la ONCE.

Pilar, al costat dels altres vint-i-un venedors seleccionats de tot l’Estat van rebre els corresponents guardons, fa uns dies, en el transcurs d’una gala celebrada a l'Hotel ILUNION Pío XII de Madrid, en què van estar acompanyats pels màxims responsables de l'Organització.

tracking