Diari Més

Laboral

Els Estibadors del Port pararan demà dimecres en solidaritat amb la vaga convocada pel sector petroquímic

Realitzaran una assemblea formativa demà dimecres 19 de febrer en horari laboral, amb la conseqüent aturada de la seva activitat

Imatge aèria parcial de les instal·lacions del Port de Tarragona.

Port de TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació d'Estibadors del Port de Tarragona ha informat en un comunicat que realitzaran una assemblea formativa demà dimecres 19 de febrer. L'Associació remarca, tot i no formar part del conjunt d'empreses que formen el complex químic, «la seva preocupació i solidaritat amb els fets del passat mes de gener a la indústria química».

Per aquest motiu, l'assemblea formativa es realitzarà en horari laboral amb laconseqüentaturada de la seva activitat. Aquesta decisió s'ha pres en solidaritat amb la convocatòria de vaga d'aquest dimecres per part dels sindicats del sector de la petroquímica, «esperem que això serveixi per adaptar els protocols que garanteixin la seguretat de la ciutadania del Camp de Tarragona» remarca l'Associació en el comunicat.

D'aquesta manera s'exigeix que dins els protocols de seguretat «es tingui en compte el personal de les instal·lacions portuàries per tal que els treballadors coneguinels procedimentsi les mesures necessàries» per la seva seguretat.

Finalment han volgut transmetre el condol als familiars dels treballadors que van morir en l'explosió de la planta d'IQOXE.

tracking