Diari Més

Municipal

El PP de Tarragona duu Ricomà davant la Comissió del Dret d'Accés a la Informació Pública

En reclama la mediació perquè afirma que no ha respost fins a vuit peticions d'informació

ELs portaveus del grup municipal del Partit Popular de Tarragona, aquest dimecres.

El PP de Tarragona duu Ricomà a la Comissió del Dret d'Accés a la Informació PúblicaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió de Garantia del Dret d'Accés a la Informació Pública, organisme depenent de la Generalitat de Catalunya ha admès a tràmit les peticions de mediació presentades pel grup municipal del PP a Tarragona i que interpel·len a l'alcalde, Pau Ricomà.

Segons que han explicat, aquest dimecres, representants del grup del PP, han decidit acudir a aquest organisme «després de no haver obtingut resposta a vuit peticions d'informació pública», sobre temes relacionats amb el govern municipal.

El regidor José LuisMartínconsiderava un «menyspreu» la manca de transparència de l'actual equip de govern, «vers els tarragonins i els grups de l'oposició».Martínafegia que, «el Partit Popular al govern municipal mai va deixar una pregunta o una sol·licitud d'informació sense atendre».

El regidor popular destacava també els seus dubtes, «sobre si aquesta reiterada negativa a donar informació es deu a qui hi ha qüestions que volen ocultar o si, senzillament, el que volen ocultar és que no han fet absolutament res». I concloïa dient que, «ens temem que la paràlisi de l'Ajuntament en aquests vuit mesos és encara més greu del que els veïns de Tarragona sospiten».

Les preguntes no contestades al PP

27 de novembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació amb la instal·lació d’un hotel a la part baixa de la ciutat. 27 de novembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació amb la instal·lació d’una planta fotovoltaica. 4 de desembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació amb l’expedient de contractació de mobiliari urbà. 4 de desembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació a l’informe sobre el fonament jurídic que sosté que es repeteixi la votació d’un punt de l’ordre del dia en un consell d’administració d’una empresa municipal. 9 de desembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació als motius pels quals es va decidir utilitzar una imatge amb contingut polític a una invitació institucional de l’Ajuntament de Tarragona. 17 de desembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació a les gestions i actuacions polítiques realitzades per a la construcció de la Ciutat Judicial. 17 de desembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació a les gestions i actuacions polítiques realitzades per a la reobertura de la Ciutat de Repòs i Vacances. 20 de desembre de 2019. Sol·licitud presentada en relació amb els expedients 2019/10/O275 i 2019/146/O257.

tracking