Diari Més

Anul·lat definitivament el decret sobre la gestió de les colònies de gats que rebutjaven les entitats protectores

Aquest decret va trobar l'oposició de les entitats protectores d'animals de la ciutat de Tarragona

Gat tranquil en l'exterior.

Què tenir en compte si has de viatjar en cotxe amb el teu gat?Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha enviat una resolució a les entitats protectores d'animals on informa que deixa sense efectes de manera definitiva el Decret número 2019/2801 del 15 de març de 2019 sobre les colònies de gats ferals a Tarragona. Aquesta resolució anul·la el decret aprovat per l'anterior govern que va trobar l'oposició d'una gran part de les entitats protectores de gats i d'animals de la ciutat de Tarragona. Diferents associacions defensores dels gats de carrer de la ciutat i altres entitats van presentar al·legacions contra el text aprovat inicialmenttant per la forma del text com pel que fa al contingut, donat que consideraven podia suposar un greu risc per a la vida dels animals i «l'eliminació del 90% de les colònies» tal i comvan informar en un comunicat.

Malgratl'Ajuntament no ha resolt aquestesal·legacionspresentades per les entitats, ha apostat per obrir un termini de participació que «haurà de recollir les inquietuds i propostes de la ciutadania en general i de les entitats de defensa dels animals en particular».

Les associacions GAIA Tarragona,TarracoGats, La Caseta dels Gats,TarracoFelina, Coordinadora Felina de Tarragona, iGatuninosTorrefortaentre d'altres entitats demanen a l'Ajuntament un pla integral per laprotecciódels gats, una gestióèticade la sevapoblaciói un control basat en la seva esterilització i no en la seva captura.

tracking