Diari Més

Municipal

Autobusos gratuïts a Tarragona aquest dimecres per la manifestació per l'explosió a IQOXE

L'Ajuntament habilitarà un espai per aparcar autocars procedents d'altres localitats

Pla obert de desenes d'autobusos a cotxeres, amb diversos treballadors de l'EMT de Tarragona davant, en la primera aturada parcial de la vaga. Imatge del 8 de maig de 2018

Tarragona, vaga, aturades, EMT, parcial, autobusos, aturada, comitèACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per aquest dimecres, sindicats i diverses entitats i associacions han convocat una vaga al sector petroquímic de Tarragona per a reclamar millors condicions laborals i mesures de seguretat. La convocatòria es va realitzar després de l'explosió a l'empresaIQOXE, el gener passat, i inclou una manifestació unitària que té com a punt de concentració la plaça ImperialTarracoa les 19.00h

Amb la voluntat de facilitar la mobilitat i minimitzar l'ús del vehicle privat durant la concentració, que es desplaçarà per la rambla Novafins ala delegació del govern de la Generalitat, al carrer Sant Francesc, l'Ajuntament ha previst diverses mesures.

La més significativa és que tots els autobusos municipals, a partir de les 17.30 h i fins a l'últim servei de la nit, seran gratuïts. El consistori ha assenyalat que, en cas de ser necessari, també està previst incrementar el nombre de vehicles en circulació.

D'altra banda, els autocars procedents d'altres municipis podran deixar als manifestants a l'Avinguda Marquès de Montoliu i aparcar a l'Avinguda Catalunya a l'alturadel Camp de Mart fins a finalitzar la manifestació, per tal de recollir-los.

tracking