Diari Més

Accident IQOXE

Iceta es reuneix amb l'AEQT i sindicats per preparar la Comissió d'Investigació

El líder socialista català defensa que la gestió d’emergències es realitzi des del territori

Iceta, durant la reunió amb els sindicats al Castell Masricart.

Iceta es reuneix amb l'AEQT i sindicats per preparar la Comissió d'InvestigacióGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer secretari del Partit Socialista de Catalunya, Miquel Iceta, s'ha reunit avui dilluns amb l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona, en una primera trobada, i amb els representants d’UGT i CCOO, els sindicats dels treballadors d’IQOXE, després, al Castell Masricart de la Canonja, per tractar l’accident a l’empresa química del passat mes de gener i preparar la Comissió d’Investigació al Parlament de Catalunya.

Iceta ha defensat que «volem treballar amb el conjunt de sectors implicats per millorar la situació de la seguretat, però també per contribuir a tranquil·litzar a la població», i ha afegit que «tenim uns nivells de seguretat que lògicament poden millorar però dels quals ens podem sentir raonablement satisfets».

El líder socialista català ha explicat que aprofitaran totes les informacions que han recollit de les trobades que han dut a terme «per conduir la nostra actuació parlamentària». Iceta ha defensat que des del PSC es vol contribuir en els canvis que es duran a terme als sistemes de seguretat.

«Creiem que Tarragona requereix d’instruments molt propers al territori perquè en les decisions que s’hagin de prendre en cas d’emergència es disposi de la millor informació i la màxima rapidesa», ha defensat el socialista, mostrant la seva voluntat de recuperar el Plaseqta.

tracking