Diari Més

Successos

Investiguen l'estranya aparició d'un centenar d'ocells morts a la carretera C-31b

Agents Rurals afirma que són estornells i que podrien haver estat atropellats per un vehicle

Imatge dels ocells morts al costat de la carretera

Investiguen l'estranya aparició d'un centenar d'ocells morts a la C-31 carretera C-31nTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparició d’un centenar d’ocells morts aquest diumenge a la carretera C31-b, l’autovia entre Salou i Tarragona va desfermar l’alarma entre diversos conductors que hi passaven a tocar del Complex Educatiu de Tarragona i el polígon sud de la ciutat. Tot i l’alerta, Agents Rurals assegurava que els ocells són estornells i apunten l’atropellament d’un nombrós grup que volava a baixa altura com a causa més probable de l’aparició. D’altra banda, descarten quasi al cent per cent que es tracti d’una mort per contaminació química tot i la proximitat al polígon industrial de Tarragona, segons asseguraven des del cos d’Agents Rurals a Diari Més.

El 112 rebia quatre trucades sobre l’estranya presència dels ocells morts cap a un quart de sis de la tarda i dotacions de Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Bombers van fer-hi cap per comprovar els fets. El cos de la policia catalana confirmavala presència dels ocells i, finalment, els Agents Rurals es feien càrrec del cas.

Mentrestant, la imatge dels ocells morts ha corregut per les xarxes socials i el GEPEC difonia les imatges al temps que assegurava que alguns testimonis haurien detectat també fortes olors. El grup ecologista ha fet una crida a la ciutadania a aportar informació sobre l’estrany episodi.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10213139209354403&id=1819665458

tracking