Diari Més

Fotografia

Cinquanta fotografies «per fer reflexionar» sobre la importància del Delta de l'Ebre

Estudi Perdomo impulsa l'acció 'I ara què?' de la mà de 20 artistes i fotògrafs locals

Una de les fotografies que s'exposaran.

Cincuanta fotografies «per fer reflexionar» sobre la importància del Delta de l'EbreAgustí Descarrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al carrer del Vidre de la Part Alta es troba EstudiPerdomo, un laboratori fotogràfic dirigit a artistes i professionals de la fotografia, iniciativa deRubénPerdomo. Però aquest entusiasta de la fotografia ha impulsat diversos projectes per visibilitzar, donar suport i reivindicar el talentartísticde Tarragona. El projectePhotoKM 0 n'és un exemple, cada mes i durant tot l'any s'exposa el treball fotogràfic d'algun artista de la ciutat.

I com que l'actualitat i la fotografia van de la mà,Perdomoha decidit engegar un altre projecte fotogràfic per conscienciar sobre la fragilitat del Delta de l'Ebre, un problema agreujatper culpa deltemporal Gloria que va devastar les Terres de l'Ebre, anomenat 'I araquè?'.

Els 12 artistes que formen part del projectePhotoKM 0, i tresfotògrafsebrencs, Agustí Descàrrega, JordiAlusiAlexGarcia,exposaran aquest divendres, 50fotografies del paisatge ebrenc abans del temporal, en algunes de les instal·lacions situades a la platja de la Bassa de l'Arena a Deltebre que han aconseguit sobreviure al desastre viscut el passat mes de gener.

RubénPerdomoexplica a Diari Més que aquesta és una acció que pretén «sensibilitzar» a les persones sobre la importància d'un paratge natural i tan ric com el Delta de l'Ebre. «De moment faremaquesta acciódivendres, però ens agradaria mantenir-la durant tot el cap de setmana», explica. Tots els artistes que protagonitzenPhotoKM 0 s'han sumat a la iniciativa dePerdomo, una mostra més que reafirma que la «fotografia està feta per fer reflexionar».

En totals'exposaran50 fotografies, 50 punts de vista diferents i únics a través de la mirada d'onzefotògrafstarragonins: DolorsAyxendri,MiguelBarnús, Pep Escoda, RamonCornadó, RamGiner, VerònicaMoragas,NaniNolla, JoanOtazu, DavidOliete, Lucia Perera, Laura Rodríguez, Cristina Serra, Montse Riera, JosefinaRion, Alba Rodríguez i el mateixRubénPerdomo. L'únic artista dePhotoKM 0 que hi falta és elfotògrafLluc Queralt, que es troba fora deviatgei li ha resultat impossible participar-hi.

Amb aquesta iniciativaRubénPerdomotorna a mostrar que el talent artístic de la ciutat de Tarragona està més viu que mai, i que no només serveix per ser observat, també serveix «per fer reflexionar».

tracking