Diari Més

Successos

Roben amb violència a una tenda d'estètica a Prat de la Riba de Tarragona

El lladre es va emportar un sobre amb 1.500 euros en efectiu després d’intimidar a la dependenta

Tram del carrer Prat de la Riba on hi ha la botiga d'estètica que va patir un robatori amb violència.

Roben amb violència a una tenda d'estètica a Prat de la Riba de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 42 anys va irrompre amb violència a la tenda Esthetics&Wellness, al número 8 del carrer Prat de la Riba de Tarragona, a les 16.10 hores de la tarda de dilluns i, després d’intimidar a la treballadora, es va emportar un sobre que contenia 1.500 euros.

El lladre, de nacionalitat espanyola, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra tres quarts d’hora després dels fets als voltants del mateix carrer on va cometre el delicte, gràcies a la descripció de la vestimenta que la treballadora de la botiga d’estètica i bellesa, de tan sols 18 anys segons fonts dels Mossos d’Esquadra, va facilitar als agents de seguretat en trucar al 112.

L’home que no anava armat, hauria trucat al timbre de la porta de la tenda i en veure que no l’obrien l’hauria forçat fins a aconseguir el seu objectiu i, un cop a dins, va agafar pels braços a la jove dependenta, amb crits i violència, que es va veure obligada a donar-li el sobre amb els diners.

El detingut per un delicte de robatori amb violència té diversos antecedents per delictes semblants, com ara furts, robatoris i danys a les seves víctimes.El lladre va passar ahir al matí a disposició judicial a l’audiència provincial de Tarragona.

tracking