Diari Més

Turisme

El PP de Tarragona denuncia que el cessament del gerent de Turisme deixa «l'àrea escapçada»

Martín considera que s'ha «evidenciat que el cessament té una motivació únicament política»

José Luís Martín i María Elisa Vedrina en la compareixença d'ahir a la sala de premsa de l'Ajuntament de Tarragona.

Jose Luís Martín: «No s'han vist ni s'han produït millores en l'espai públic»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José LuisMartínha manifestat,en relació amb elcessament del gerent del patronat de Turisme de Tarragona, que «al consell s'ha demostrat que van mentir quan fa un parell de setmanes van anunciar que traurien a concurs la gerència del Patronat només per actualitzar i millorar les característiques de la plaça».Martínconsidera que s'ha «evidenciat que el cessament té una motivació únicament política. No han donat cap explicació objectiva que expliqui el cessament. Què significa 'falta d'alineament'? És aquest un criteri tècnic com presumien quan van fer l'anunci de la convocatòria d'una nova plaça? I, quina és la línia del govern en aquesta matèria? Algú la coneix?», es pregunta.

Martínconsidera aquesta decisió «alarmant» i ha titllat al grup d'ERC deprendreunadecisió«sectària».TGNTurisme està paralitzada des de la seva arribada al govern. «L'únic que han pogut anunciar en gairebé8mesos a l'alcaldia és que el Partit Popular va aconseguir la subvenció necessària per poder fer realitat la PortaTarraco, el nou centre d'acollida de visitants i d'interpretacióturístico-patrimonial que cap govern anterior de Tarragona va assumir com a repte», ha afegit.

El portaveu popular també s'ha referit al comunicat recentment emès per l'equip de govern: «No s'han anunciat objectius estratègics relacionats amb el desenvolupament turístic de la ciutat. I l'explicació és senzilla: al governd'ERCi ECP els hi és absolutament indiferent el progrés i la projecció turística de Tarragona».Martínconclou que «ara mateix l'àrea de Turisme queda escapçada, sense la necessària direcció tècnica i sense rumb polític», assegurant que l'equip de govern ha fet una «purga política».

tracking