Diari Més

Municipal

El patronat de Turisme de Tarragona cessa al gerent, Ángel Arenas

Ocupava el càrrec des de l'any 2016

La consellera de Turisme, Laura Castel, amb el gerent del Patronat de Turisme, Ángel Arenas, fent el balanç turístic de l'estiu.

Tarragona, Laura Castel, Turisme, Ángel ArenasACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell rector del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha acordat cessar del càrrec el gerent,ÁngelArenas. En un comunicat que ha fet públic el consistori, la presidenta del Patronat, la consellera LauraCastel, assenyalava que la causa del cessament és perquè el gerent, «no està alineat amb els objectius prioritaris en matèria de turisme que té aquest equip de govern». La regidora recorda que la decisió de fer foraArenass'ha pres amb els vots favorables d'ERC, EN Comú-Podem, Junts per Tarragona i la CUP.

Castelafegeix, respecte de la tasca d'Arenasque, «després de treballar un temps plegats, crec que ha arribat el moment de fer un canvi en la planificació turística de la ciutat».

El nou gerent, d'acord amb el que ha acordat el consell rector del Patronat, se seleccionarà amb la tramitació d'un concurs públic.

ÁngelArenasocupava elcàrrecdes de l'any 2016, quan va substituir l'anterior gerent envoltant en una forta polèmica. En primer lloc per la manera en què es va produir el cessament anterior, amb acusacions d'irregularitats; i de l'altra per la designació, a dit, del nou gerent, sense convocatòria pública. Turisme era una àrea que en l'anterior equip de govern estava destinada al control del Partit Popular.

tracking