Diari Més

Municipal

Junts per Tarragona es mostra «indignat» per la cessió del parquet del pavelló a Girona

Reclamen el desbloqueig de l'equipament, però, afirmen, «ara es riuen de nosaltres»

Dídac Nadal, candidat de Junts per Tarragona, defensa una ciutat amable, dedicada a la persona.

Dídac Nadal, política, Tarragona, Junts per TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal de Junts per Tarragona a través del seu portaveu, Dídac Nadal, hamanifestatla seva indignació i incomprensió sobre la decisió de traslladarel parquetdel pavellód'esports de l'Anella Mediterrània a Girona.

«La ciutat de Tarragona i la seva ciutadania reclama des de fa molts mesos que es trobi una solució per desencallar la situació de l'equipament esportiu, però lluny d'això ens trobem que de manera unilateral des del departament de Patrimoni de la Generalitat decideix extreure el parquet del Pavelló per portar-lo a Girona, això ja és riure's de nosaltres», ha declarat Dídac Nadal.

El Conseller afegia que «si hagués sigut per Junts per Tarragona aquest material nohauriasortit mai de la nostra ciutat». Nadal ha lamentat els danys que va patir Catalunya dies enrere per la borrasca, «lamentem profundament les destrosses queel Glòriava ocasionar a Girona però considerem que aquesta decisió suposa un nou menysteniment cap a la nostra ciutat».

«El que urgeix és que la Generalitat cedeixi d'una vegada per totes el Palau d'Esports a l'Ajuntament de Tarragona. Un cop realitzada la cessió, és imprescindible disposar de la partida pressupostària necessària per tal de mantenir l'equipament i, sobretot, obrir-lo a la ciutadania i a totes les entitats esportives de la ciutat», ha afegit Nadal.

tracking