Diari Més

Dotze veïns de l'Ebre i del Penedès citats pels talls a l'AP-7 de Tsunami Democràtic

S'han convocat concentracions de suport per aquest dimarts i dimecres davant la caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona

Imatge de la caserna de Guàrdia Civil a Tarragona.

caserna Guàrdia Civil TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de les Terres de l'Ebre i del Penedès han estat citats per anar a declarar a la comissaria de Tarragona pels talls que va convocarTsunami Democràtic al’AP-7 a l’alçada de la Jonquera, entre el Rosselló i l’Empordà, i també pel tall realitzat a l’alçada de Salt. Les mobilitzacions es van fer en motiu de la publació de la sentència del presos polítics.

Alerta Solidària assegura que les citacions formen part de l'«onada repressiva que afecta tot el país». Concretament, s'han citat per aquestdimarts i dimecres tres veïnsd’Amposta i Ulldecona i nou del Baix Penedès (l’Arboç, Banyeres del Penedès, la Bisbal, Calafell i Sant Jaume).

Per aquest motiu, Alerta Solidària, Baula Antirepressiva i altres entitats han convocat concentracions davant de la caserna de la Guàrdia Civil del carrerMaria Aurèlia Capmany de Tarragona per donar suport als citats. Per dimarts de 9 a 13.30 h. i de 16 a 18 h.; mentre que dimecres serà de 9 a 12h. i de 17 a 18h..

tracking