Diari Més

Medi Ambient

Arrecal denuncia una protectora de Tarragona per «apropiació indeguda» d'un gos d'un caçador

El soci va alertar de la desaparició del seu coniller després d'una batuda i al cap d'un temps va veure com li buscaven adoptants

Imatge de diversos gossos de caça.

Arrecal denuncia una protectora de Tarragona per «apropiació indeguda» d'un gos d'un caçadorARRECAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Asociación de Rehalas Regionales Caza y Libertad (ARRECAL) ha portat als tribunals a una protectora de Tarragona per apropiar-se d'un gos d'un dels seus socis. L'entitat l'acusa d'«apropiació indeguda, falsedat documental i altres càrrecs».

Els fets van passar en acabar una batuda, quan un caçador, soci d'ARRECAL, va denunciar la desaparició d'un dels seus gossos. L'entitat assegura que el gos coniller va ser pujat a un vehicle alhora que li van treure el collar amb GPS que portava.

Al cap d'un temps, van descobrir que una protectora d'animals tenia el gos a les seves instal·lacions i buscava adoptants. Al veure-ho, el caçador va reclamar a la protectora la devolució del seu gos però aquesta es va negar assegurant que aquest estava en «males condicions». Com a conseqüència, el gosser va patir una inspecció a les seves instal·lacions on es va confirmar que totes complien amb els requisits i els animals es trobaven en bon estat.

El caçador va denunciar a la protectora tarragonina i aquesta també el va denunciar a ell per maltractament animal. Davant aquesta situació, ARRECAL es va oferir assessorament al seu soci, per la qual cosa han denunciat al responsable de la protectorad'«apropiació indeguda, falsetat documental i altres càrrecs». El cas ja ha arribat a l'Audiència Provincial de Tarragona.

ARRECAL ha denunciat que cada cop són més freqüents aquest tipus d'incidents que són un «clar atac a la caça amb gossos».

tracking