Victòria còmoda de l'Ibersol CBT

El club tarragoní s'emporta aquest cap de setmana la tercera victoria consecutiva

Imatge del partit de l'Ibersol CBT contra el JAC Sants

Victòria còmoda de l'Ibersol CBTCBT

Tercera victòria consecutiva de l’Ibersol CBT, aquesta vegada a la pista de JAC Sants (52 – 92). Els blaus s’han trobat amb un partit plàcid i un ofert un joc pràctic i eficaç, empès de nou des de la defensa. L’equip de Berni ha trencat el partit abans d’arribar al descans, però ha sabut mantenir també la concentració a la segona meitat. Pape Mbaye, amb 20 punts, 6 rebots i 20 de valoració, i Ferran Torres, amb 15 punts, 8 rebots i 20 de valoració, han estat els millors jugadors del partit.

El partit començava amb intercanvi de cops i sense un dominador clar. Tugores assumia l’anotació dels seus, amb els quatre punts inicials del seu equip, fins que Zanca i Pape, per partida doble, anotaven els primers triples de l’Ibersol CBT. Això suposava un punt d’inflexió per a l’equip de Berni Álvarez, que posava la directa a nivell ofensiu, sobretot gràcies a l’encert inicial del senegalès (11 – 23). Un parcial de 5 a 0 forçava al tècnic blau a demanar temps mort, per frenar l’empenta local i encarar els darrers dos minuts del quart amb millor solvència. Els blaus responien a la perfecció, amb un 0 a 6 només tornar a pista i un bon nivell defensiu que els permetia tancar el quart amb un favorable 19 a 31.

L’Ibersol CBT començava el segon quart oferint un gran bàsquet a nivell ofensiu, amb jugades col·lectives que finalitzaven amb facilitat (19 – 38). La lluita i la intensitat en defensa que mostrava l’equip de Berni els donava ales en atac, on els tarragonins sempre trobaven el forat per fer mal als locals. Amb un Ferran Torres ben vigilat per JAC Sants, l’Ibersol CBT trobava solucions amb els triples de Zanca i l’encert de Tugores en les penetracions. Sorolla i David Fernández també aportaven els seus punts, però destacava per sobre de tot el treball en conjunt de tot l’equip. Pape Mbaye seguia amb el seu espectacle particular, aconseguint el seu quart triple, portant la diferència més enllà dels 20 punts i marxant al descans amb un còmode 27 a 50.

La dinàmica no variava en tornar de vestidors. JAC Sants ho intentava, però l’Ibersol CBT estava massa ben assentat sobre la pista com per deixar que els locals poguessin entrar en el partit. En gairebé cada acció ofensiva, els blaus es trobaven alliberats i aconseguien així tirs còmodes dels homes exteriors. Torres també trobava el seu lloc en atac, i l’equip arribava ja als +30 de diferència (36 – 66). Amb aquesta concentració s’arribava al final del tercer quart amb un resultat de 41 a 72.

Amb el partit decidit, l’Ibersol CBT sabia mantenir la tensió necessària per controlar la renda i anotar-se una nova victòria per 52 a 92.