Diari Més

Policial

A presó un home que acabava de robar en una botiga d'informàtica de Torreforta

El detingut compta amb 48 antecedents policials, molts d’ells perpetrats en aquest barri tarragoní

Els fets van passar dissabte per la matinada al carrer Cartagena.

mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veíde Tarragona de 36 anys va ser detingut el passatdiumenge que acabava robar en un establiment de Torreforta. Els fets van ocórrer sobre les 06.50 hores quan els mossos van rebre avís de la central d’alarmes d’un local del barri tarragoníon es visualitzava per les càmeres de seguretat com un home havia forçat la porta d’accés i havia fugit amb uns objectes informàtics sota el braç.

Immediatamentdiverses patrulles van desplaçar-se al lloc i van localitzar al carrer Amposta un home que coincidia plenament amb l’individu de les càmeres de seguretat. Paral·lelament, una altra patrulla va localitzar al carrer Riu Glorieta i a les immediacions del carrer Amposta un ordinador portàtil, un carregador i la base d’un telèfon amagats entre uns matolls.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir l’home pel robatori amb força i a més van recuperar tot el material sostret. El detingut és reincident en robatoris amb força en establiments a Torreforta i compta amb 48 antecedents policials, molts d’ells perpetrats en aquest barri tarragoní. L’home ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial aquest dilluns.

tracking