Diari Més

Societat

La Fira Centre Comercial de Reus visita la planta de pediatria del Joan XXIII per entregar somriures

L’ONG Pallapupas treballa setmanalment a l’Hospital de Tarragona repartint somriures entre els nens i nenes ingressats

Imatge dels pallassos de l'hospital Gelocatila i Apósito.

La Fira Centre Comercial de Reus visita la planta de pediatria del Joan XXIII per entregar somriuresCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Centre Comercial de Reus ha visitat avui, dimarts 28 de gener, la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per entregar als nens i nenes ingressats el somriures que es van pintar durant la campanya de Nadal 2019, «pintar somriures», de l’ONG Pallapupas. Per cada somriure dibuixat pels nens i nenes durant la campanya de Nadal, al desembre de 2019, La Fira Centre Comercial ha donat un euro a l’ONG Pallapupas. Els pallassos de l’hospital Gelocatila i Apósito han estat acompanyats per la coordinadora de Responsabilitat Social Corporativa de La Fira, Irene Franco.

L’ONG Pallapupas, que treballa setmanalment a l’Hospital de Tarragona repartint somriures entre els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria, proposa l’humor com a eina fonamental per poder afrontar les situacions adverses que es viuen al voltant de la malaltia.

A través de la seva formació artística i mèdica, els pallapupas utilitzen el joc i el riure per treure rellevància al dolor, per alleugerar la por i l'angoixa, especialment de la població més vulnerable, els més petits i els més grans, ajudant a humanitzar el pas per un hospital. En un dia d'estança a l'hospital poden arribar a acompanyar a més de 20 pacients.

tracking