Diari Més

Serveis

Adif licita la gestió de serveis i comercialització a la terminal de mercaderies de Tarragona

El contracte té un pressupost mínim de 821.448 euros i una durada de 10 anys

Imatge d'arxiu d'un tren de mercaderies de Renfe.

Renfe Mercancías gestionarà la terminal de Constantí junt a Transfesa i SlisaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adif ha licitat, amb un pressupost mínim de 821.448 euros (sense IVA), el contracte per a la gestió de serveis i comercialització a la terminal de transport de mercaderies de TarragonaMercaderies.

El contracte contempla l'ús d'un espai de 28.500 m², que alberga una zona logística de 20.180 m², que inclou una platja de vies per a l'estacionament de les composicions ferroviàries (2.400 m² de superfície) i una zona dedicada a la manipulació iemmagatzematge deUTI(17.780 m²). A més, es contempla una zona de perímetre de seguretat de la instal·lació de 8.320 m².

L'empresa o UTE adjudicatària serà l'únic explotador autoritzat per Adif per a la prestació dels serveis lligats a la logística de les mercaderies i gestionarà la prestació d'aquests al seu sencer risc i ventura, segons determina la Llei del Sector Ferroviari. S'haurà de regir pels principis d'igualtat de tracte, transparència i no discriminació, assumint l'obligació de prestar-los a qualsevol empresa que els sol·liciti.

Els serveis de manipulació d'Unitats de Transport Intermodal (UTI)en la terminal de TarragonaMercaderieses presten, des de l'1 de juliol de 2013, per una empresa externa. Des d'aquesta data i fins a agost de 2019 s'han manipulat 80.365UTI.

La durada del contracte és de 10 anys, amb la possibilitat de ser prorrogat fins a un màxim de 5 anys. El termini de presentació d'ofertes finalitzarà el pròxim 14 de febrer.

tracking