Diari Més

Societat

Surt a la llum l'anunci rodat pel darrer Agent 007, Daniel Craig, a Tamarit

L'actor va estar de rodatge durant el mes de maig per a la marca de cervesa Heineken

Un pla de l'anunci amb Daniel Craig com a protagonista.

Surt a la llum l'anunci rodat pel darrer Agent 007, Daniel Craig, a TamaritHeineken

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'anunci de televisió de Heineken rodat a la Cala Jovera prop del Castell de Tamarit i amb l'actor Daniel Craig, encarnant al darrer Agent 007 James Bond, ja ha vist la llum. L'enregistrament es va dur a terme a finals del passat mes de maig.

L'espot comença amb un pla aeri de la platja de Tamarit i amb l'agent britànic tombat a sobre de les roques. El protagonista demana un taxi per arribar fins a Cardona. Allí es dona compte que s'ha deixat el passaport al vehicle i comença una carrera per recuperar-lo.

El moment còmic el posen uns veïns de Cardona que assenyalen a James Bond però que després descarten que ho sigui al veure'l com es cansa corrent. A mesura que avança l’anunci anem veient un Daniel Craig vingut a menys tot i que tothom el continua veient com a l'agent 007.L’eslògan final ho remata «Un cop ets James Bond, sempre seràs James Bond».

No és la primera vegada que James Bond protagonitza un espot publicitari de Heineken. L'any 2015, Daniel Craig ja va ser la imatge de la marca cervesera.

tracking