Diari Més

Explosió Canonja

Els veïns de Ponent tallaran l'N-340 en protesta per l'accident a IQOXE

La manifestació s'havia de fer la setmana passada però va ser suspesa pel temporal

Centenars de persones surten al carrer per denunciar la falta de comunicació i seguretat després de l'explosió a La Canonja

La manifestació a la plaça de la FontGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns dels barris de Ponent de Tarragona han convocat per demà dimarts una mobilització en protesta per l'accident que es va produir a l'empresa químicaIQOXE el passat 14 de gener. Durant l'acte volenprotestar també per la manca de seguretat i informació que pateixen. Està prevista per les 18 hores a la plaça del Castell de la Canonja o plaça de la Constitució a Bonavista. Els participants recorreran l'N-340 fins arribar a l'accés de l'empresa d'etilè. Segons els convocants «allà es faran sonar les sirenes que no van sonar» el dia de l'explosió d'un dels seus tancs.

Degut al temporal de la setmana passada que va colpejar el país l'Associació de Veïns de Bonavista va haver d'anul·lar la mobilització que faran demà.

La manifestació ha estat convocada per la FAVT, AVV de Bonavista, Nova Unió de Comerciants de Bonavista, Club Cultural Bonavista, Racing Bonavista, AMPA Escola Joan XXIII, AVV. La Granja, Escuela de Flamenco Ria Pita, Coordinadora de Salut Bonavista, ADT Torreforta, CET.

tracking