Diari Més

Policial

Detinguts per robar en un bar d'Icomar i agredir a la seva propietària

Els autors eren clients habituals del bar on van entrar a robar

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes, de 31 i 44 anysi ambdós veïns de Tarragona, han estat detinguts aquest dimecres com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. El segon detingut a més, també està investigat per un delicte de lesions.

Els fets van tenir lloc durant la tarda del passat dia 8 de gener quan dos desconeguts van accedir en un bar del barri Icomar i un d’ells va agredir la propietària mentre l’altre s'emportavala caixa enregistradora la qual contenia diners en efectiu.

Els dos lladres van actuar amb guants i el rostre ocult, però els investigadors van identificar-los i esbrinar que es tractava de clients habituals de l’establiment. Aquests, van esperar al carrer abans d’accedir a l’interior fins que la propietària es va quedar sola.

Els dos homes, els quals acumulen fins a 38 antecedents policials, la majoria per fets delictius similars, van passar ahir dijous a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, qui en va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

tracking