Diari Més

Explosió Canonja

L'última víctima de l'explosió era veí de Constantí i membre de l'Esbart Santa Tecla

Amb ell ja són tres les víctimes mortals de l'explosió a IQOXE

Moments després de la deflagració.

iqoxe, explosió, etilè, canonjaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ferit crític per l'explosió a la indústria química de la Canonja ha mort aquest dimecres al vespre a l'Hospital Vall d'Hebron, segons han confirmat fonts del centre sanitari. La víctima és un treballador de l'empresa afectada, IQOXE, i va ser traslladat a Vall d'Hebron amb greus cremades al cos com a conseqüència de l'explosió. Amb aquesta ja són tres les víctimes mortals en l'accident. Aquest últim era Òscar Atance Rovira, veí de Constantí i membre actiu de l'Esbart Santa Tecla de Tarragona. L’Ajuntament de Constantí va comunicar que declarava un dia de dol i que, dijous, les banderes del consistori onejaran a mig pal.

A causa de l'explosió, també va morir una persona al barri de Torreforta per l'impacte d'una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa seva a tres quilòmetres de distància. La tercera víctima és un altre treballador de l'empresa, el cos del qual ha estat trobat pels Bombers aquest dimecres al matí.

A més, dos ferits més continuen ingressats, un a Vall d'Hebron, en estat molt greu, i un altre a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, que està greu però estable.

tracking