Diari Més

Policial

Detingut gràcies a la roba que vestia i amb la que va robar a tres establiments de la Granja

El detingut, amb més de 10 antecedents per delictes de robatori amb força i amb violència, ha ingressat a presó

Imatge d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, va ser detingut el passat divendres com a presumpte autor de tres robatoris amb força a establiments ubicats al barri tarragoní de la Granja.

Els fets van tenir lloc entre el 3 i el 4 de gener d’enguany en tres establiments comercials situats als carrers Gran Canaria, Vespella i Deltebre. Segons van poder comprovar els investigadors, un individu va forçar la reixa metàl·lica i la porta principal dels tres locals. En dos dels tres robatoris no va poder sostraure res mentre que en el tercer sí que es va emportar diners en efectiu i diversos aparells electrònics.

De l’anàlisi dels llocs dels fets i de les imatges de seguretat enregistrades pels establiments, els mossos van identificar el presumpte autor. Es tractava d’un home amb 12 antecedents i amb domicili al mateix barri de la Granja.

Els mossos van detenir-lo aquest divendres a Tarragona. Es dona el cas que el detingut portava la mateixa roba que havia utilitzat en els robatoris.

El detingut va passar ahir a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i va ingressar a presó.

Quart detingut en menys d’una setmana per robatoris a Ponent

Aquesta detenció se suma a la dels tres homes dijous passat per un robatori amb força en un centre educatiu de Tarragona. Unes detencions que s’emmarquen en els dispositiu de seguretat ciutadana que s’estan portant a terme a la zona.

La Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra a Tarragona té obertes actualment altres diligències on es preveuen noves detencions en els propers dies.

tracking