Diari Més

Comerç

Aquest trimestre s'aplicaran les mesures de millora al mercat de Bonavista

Així ho han confirmat els diferents actors que des de fa temps treballen en la seva implantació

Imatge aèria del mercat de Bonavista, en el qual s'implementaran les mesures de millora aquest primer trimestre de 2020

Aquest trimestre s'aplicaran les mesures de millora al mercat de BonavistaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les mesures de millora del mercadet de Bonavista s’hauran aplicat en aquest primer trimestre de 2020. Aquesta és la data que s’han autoexigit els diferents actors que treballen en aquest projecte, que es basa en una millora de la neteja de l’espai, en una reorganització d’aquest i en una millora del servei. Segons el regidor de Serveis Econòmics de l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Fortuny, el pla de millora de la neteja és el que està més avançat, després que els tècnics del consistori hagin estat estudiant, durant molts diumenges, en què ha de consistir. «S’instal·laran diversos dipòsits per la brossa i també s’iniciarà una campanya, que s’està acabant de perfilar, perquè els mateixos paradistes prenguin accions envers la neteja del mercadet», explica Fortuny, que assegura que es tracta d’una mesura que s’aplicarà de manera immediata.

En aquest sentit, és un projecte en el qual s’està treballant de forma coordinada entre totes les parts afectades: govern, Espimsa i l’Associació de Veïns Bonavista, així com els mateixos paradistes. Pel que fa a Espimsa, el seu president, Dídac Nadal, assegura que s’està treballant en una campanya d’informació i difusió del Pla d’Autoprotecció per tal que, en cas d’incidència, la resposta sigui l’adequada. «Hi ha moltes ganes que el pla el conegui tota la població», reconeix Nadal.

Pel que fa a la reorganització de l’espai del mercadet, Nadal defensa que aquest sigui més «esponjat» i «sense obstacles». De la mateixa manera, el president d’Espimsa creu imprescindible destinar un espai a la programació d’activitats de tot tipus els diumenges de mercadet.

Un altre dels actors que també treballa en l’aplicació d’aquestes mesures és la regidoria de Comerç del consistori. L’edil encarregada d’aquesta àrea, Maria José López, assegura que «s’està treballant molt per aplicar aquestes mesures i, un cop s’hagi avançat en el tema de la neteja, està previst, a nivell de comerç, tirar endavant una campanya de dinamització del mercadet».

La presidenta de l’Associació de Veïns Bonavista, Loli Gutiérrez, celebra també que «s’està treballant molt des de fa temps» i valora «molt positivament» les diferents reunions que s’han fet.

tracking